Welcome to MY WORLD

Durft u het aan, een diner vol verrassingen in een onbekende wereld? Bestel dan nu uw tickets en laat al uw verwachtingen overtroffen worden.

My World Event!

Het My World Event is een event van onze chef Djovi Saelmans waar smaak, beleving en kunst samen komen.

Onze zaal zal tijdelijk worden omgebouwd tot een andere wereld. U zal plaats nemen in een sloppenwijk en samen met ons op wereldreis gaan om streetfood van over de hele wereld te eten. Wij gaan u een beleving geven om nooit te vergeten en een menu serveren bestaand uit 20 streetfood bites & gerechten.

My World Event
My World Event

De visie van onze chef Djovi Saelmans:

Het gaat niet alleen om dat stukje vlees of vis op een bord met wat groenten. Het moet meer zijn dan alleen dat. Smaak, textuur en temperatuur. Het bord, kommetje of verpakking dat het gerecht net dat extra’s geeft. De belevenis op de tafel en om je heen van de aankleding. De sfeer, aankleding en magie van een ruimte kunnen een diner compleet maken. Met dit event laten wij zien hoe het serveren van een menu ook kan. Dat er geen wetten, regels en grenzen zijn in het presenteren en opdienen van gerechten. Dat je je fantasie moet laten uitkomen en waar kan maken.

Extra informatie voor dit event

De prijs is een all-in prijs, dat wil zeggen dat u voor het menu inclusief drank voor de hele avond betaald. (In dit arrangement valt bier, wijn & fris, geen sterken drank & cocktails).

In de bevestigingsmail zullen wij nog vragen naar uw adres gegevens om de tickets toe te kunnen sturen en hebben wij twee vragen die optioneel zijn om in te vullen om de juiste plaatsen voor u te kunnen selecteren. Wij willen u vragen deze dan ook zo snel mogelijk beantwoord naar ons terug te sturen.

De tickets voor het event betaald u vooraf. Deze betaling zal via IDeal plaatsvinden bij het plaatsen van de reservering. U zult vervolgens een bevestiging krijgen van ons op de mail van uw reservering en wij zullen u fysieke tickets toesturen voor het event.

De door u aangegeven tijd is een richt tijd wanneer u wenst te komen. Wij laten u vooraf nog weten om welk tijdstip wij u verwachten dit kan namelijk wijzigen, maximaal een 15 minuten eerder of later dan de door u aangegeven tijd, zo kunnen wij ervoor zorgen dat iedereen goed ontvangen kan worden.

Allergieën/dieetwensen zijn enkel op reservering vooraf rekening mee te houden. Allergieën/ dieetwensen die de avond zelf doorgegeven worden gaan wij proberen rekening mee te houden, echter brengen wij dan wel €20,- per allergie/dieetwens in rekening. Bij diepgaande allergieën/dieetwensen adviseren wij eerst contact op te nemen of alle wensen mogelijk zijn i.v.m. het complexe menu.

Kinderen zijn welkom, maar wij serveren enkel het menu.
Uitzonderingen voor kinderen met kindergerechten enz. kunnen wij helaas niet maken bij dit event. (Wij verwijzen u dan naar het café om daar gezellig te dineren).

Voorafgaand zal het menu niet bekend worden gemaakt, dit om de beleving compleet te maken en omdat het menu tot op het laatste moment kan veranderen.

Wij zullen zorgen voor comfortabele zitplaatsen, maar dit wil niet zeggen dat het vanzelfsprekend is dat het een stoel met tafel is. (Hiervoor zullen wij een paar vragen stellen aan u in de bevestigingsmail om geschikte zitplaatsen te selecteren voor u).

Voor alle dames onder ons houd rekening met uw schoeisel. De ondergrond zal niet overal verhard zijn.

Groepen vanaf 7 personen kunnen wij niet aan 1 tafel plaatsen. Wel zullen de tafels zich naast elkaar bevinden en dicht op elkaar staan. Andere gasten zullen op gepaste afstand geplaatst worden.

Mochten er nog verdere vragen zijn over het event dan kunt u die stellen via de mail info@cafedennenoord.nl

Durft u het aan, een diner vol verrassingen in een onbekende wereld?

Bestel dan nu uw tickets!