Over ons

Authentieke Limburgse gezelligheid van 1940 tot hedendaags

Café Dennenoord

Over ons

Al sinds 1940 is Café Dennenoord in handen van familie “Goeden”. Het is dan ook een echt familiebedrijf met historie te noemen wat van generatie tot generatie wordt doorgegeven. Toen het café in 1940 in het bezit kwam van onze familie bestond het uit slechts een klein cafeetje met slechts een deur en twee ramen aan weerszijden. Dit werd al snel uitgebreid met een extra aantal vierkante meter aan beide kanten dankzij de lokale vaklieden. 

Dennenoord roggel terras

Toen de oorlog ook Nederland bereikte hebben we het gebouw tijdelijk moeten verlaten. Door de periode van oorlog kon het café natuurlijk ook niet geopend worden. Uiteindelijk zijn we in 1944 / 1945 na de bevrijding officieel geopend. Al sinds de eerste dag van de opening heerst er in het café een Limburgse gezelligheid waarbij we een persoonlijke ervaring belangrijk vinden.

Het café werd overgenomen door de 2e generatie “Piet Goeden en Jeanne Bongearts” (mijn grootouders) en later door de 3e generatie “Lucienne Goeden-Verstappen en Mart Verstappen” (mijn ouders). In 1995 werd het café verder uitgebreid met een extra zaalgebouw waar evenementen georganiseerd kunnen worden tot 200 personen. Hiervan wordt dan ook mede door de authentieke gezelligheid al sinds de zaal geopend is vaak gebruik van gemaakt voor onder andere bruiloften, verjaardagen, jubilea, tot aan memorabele familiedagen.

Toen de nieuwe generatie ging meehelpen in het café is het verder uitgebreid met een gezellig terras en overkapping zodat je ook met goed weer heerlijk buiten kunt genieten.

Inmiddels heb ik “Martijn” de eer als 4e generatie het café te mogen overnemen van mijn ouders.  Ondanks dat het al meer dan 70 jaar geleden is staat de authentieke Limburgse gezelligheid van vroeger hier nog steeds centraal. Het café straalt dan ook een huiselijke en persoonlijke sfeer uit die er al sinds de eerste dag aanwezig was. Het is immers niet voor niets dat men vaak zegt dat je bij café Dennenoord authentieke Limburgse gezelligheid ervaart met een flinke knipoog naar vroeger.

Onze menu’s

Heerlijk eten en drinken in Roggel

Wijn en borrelen doe je bij Café Dennenoord in Roggel

Lunch- Dinerkaart

Wat kunt u verwachten van een lunch of diner bij Café Dennenoord? Neem een kijkje in onze menukaart!

Capppucino met gebak bij Café Dennenoord in Roggel

Borrelkaart

Liever gezellig borrelen met collega’s of samen met vrienden? Neem een kijkje in onze menukaart!

Drankjes serveren bij Café Dennenoord in Roggel

Drankenkaart

Wat drinkt u erbij? Een heerlijke cappuccino of toch een wijntje? Bekijk onze menukaart!

Recencies

Wat vinden onze gasten?

Corrie Raafs
Lees verder
Fijne rustplaats na het fietsen, vriendelijk personeel die tijd nemen voor een praatje, lekkere koffie en capucinno, wij gaan er geregeld aan voor een drankje tijdens het fietsen, voor wandelaars en fietsers een fijne plaats
Richard van der Ven
Lees verder
Leuk restaurantje op een makkelijk te bereiken locatie. Geliefd bij vele wandelaars en fietsers. Vriendelijke bediening. Ruimen tafels goed en snel af. Lekkere Bienenstich abrikoos met koffie en thee gehad. Alles lekker vers.
Jasper Bolsenbroek
Lees verder
Ik heb hier heerlijk gegeten. Meerdere gerechten geprobeerd. Topkwaliteit. Het is er erg gezellig en het personeel is vriendelijk. Aanrader!
Alice Reijnen
Lees verder
Heerlijke latte macchiato met bijzonder luxe vlaai. Zelfs de latte geserveerd met extra likeur met slagroom en koekje. Verwarmd terrasgedeelte, super!
José Clauwers
Lees verder
Super gezellig café met lekker eten voor een leuke prijs. Erg vriendelijke, spontane bediening. Een café waar je je echt thuis voelt.
M. Franssen
Lees verder
Eenvoudig maar gezellig eetcafé. Niet ingewikkeld maar gewoon goed.
Theo Snijkers
Lees verder
We eten en drinken hier regelmatig. Altijd gezellig en meestal leuke snelle bediening. Het eten is altijd super en alles tegen zeer redelijke prijzen.
Nico van Huussen
Lees verder
Vijf sterren voor dit restaurant. Omdat het losse kopje koffie prima smaakt en normaal geprijsd is, wat ook geldt voor het diner en omdat de bediening supervriendelijk en attent is. Veel vriendelijker en attenter dan in vergelijkbare restaurants. Alleen daarom al de vijf sterren.

Team Dennenoord staat voor u klaar

Komt u ook snel genieten bij Café Dennenoord?