Sous-Chef

Algemeen

Gelegen op een ideale locatie, aan de bosrand van het Leudal, is Café Dennenoord overdag de plek voor veel wandel- en fietspubliek. Een trots familiebedrijf sinds 1940 waar per 2022 de nieuwe generatie het stokje overneemt. Wij staan voor hartelijkheid om het dagelijks leven net wat meer kleur te geven!

Sous Chef bij Cafe Dennenoord

Functieomschrijving

Bij afwezigheid van de chef-kok geef je leiding aan het keukenteam en je stuurt de medewerkers in de keuken vaktechnisch aan. Ook draag je zorg voor de (voor)bereiding en presentatie van gerechten en werkt volgens planning, vaste instructies en werkmethoden. Je helpt bij het ontwikkelen, bedenken en samenstellen van nieuwe gerechten met oog op de huidige trends van food. Samen met jouw collega’s zorg je ervoor dat onze gasten niets tekort komen!

Profiel van onze geschikte kandidaat

  • Je hebt ruime ervaring en hebt daardoor voldoende vakkennis.
  • Flexibele werkhouding en stressbestendig.
  • Je hebt een creatief denkende geest.
  • Je kennis van de hygiëneregels is up-to-date.
  • Je hebt een voorliefde voor verse producten.
  • Je bent een echte teamspeler.
  • Communicatief vaardig en sociaal ingesteld.
  • Je bent gedreven met passie voor de horeca.

Wij bieden

  • 38 werkuren per week.
  • Een 4-daagse werkweek met flexibele weekenden.
  • Een salaris dat goed past bij jouw niveau van de functie en jouw achtergrond.
  • Je werkt in een jong en dynamisch team, met veel motivatie en energie.
  • Uitdaging en zelfstandigheid.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • Minimaal een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband.

Overige

Herken jij jezelf hierin?
Dan zijn wij per direct naar je op zoek!

Wij ontvangen dan graag jouw cv en motivatie via: martijn@cafedennenoord.nl

Zodra wij jouw sollicitatie binnen hebben, nemen wij direct contact met je op en ontvang je van ons zo snel mogelijk een bevestiging.

Team Dennenoord heet je welkom!

Kom jij ons team versterken?